Despre Lormartoys

Bine ati venit in lumea minunatata a copilariei prezentata de Lormar Toys!

„Jocul este forma cea mai inalta a cercetarii” spunea Albert Einstein si, cand ii privesc pe copiii mei jucandu-se pot spune ca avea dreptate.
Jocul este micul univers in care copilul rade, plange, creeaza si invata sa fie OM. Aici, la Lormar Toys incercam sa va oferim jucarii, carti, materiale pentru activitati hobby si multe alte ajutoare educative care vor spijini copiii dumneavoastra in procesul lor creativ, recreativ si educativ.

Ideea afacerii a pornit in inima noastra o data cu momentul in care am devenit parinti, din dorinta de a ajuta copiii nostri sa creasca frumos si sa invete multe lucruri interesante despre viata. Insa a prins contur un pic mai tarziu, in anul 2018, cand efectiv am pus pe hartie un plan de actiune si am cautat modalitati logistice si financiare sa trecem la treaba. Astfel ca, acum in anul 2020, suntem gata sa deschidem portile si sa copilarim!
Pornim intr-un atelier mic, familial cu credinta in Dumnezeu si cu dorinta sa oferim lucruri de calitate pentru copii, sigure si la un pret convenabil. Ne propunem sa evidentiem aspectele placute ale jucariilor din lemn, jucarii fabricate sub brandul nostru LormarToys insa in magazinul nostru veti gasi si jucarii comercializate de catre alti furnizori pentru care ne-am asigurat de calitatea si utilitatea lor. Majoritatea jucariilor sunt din lemn, insa veti gasi si jucarii din plastic, metal, spuma sau magnetice cu certificari de siguranta pentru folosirea de catre copii. Simplitatea si naturaletea joaca un rol foarte important, iar in tandem cu frumusetea si culorile vii, starnesc interesul si pun la lucru imaginatia copiilor.

In categoria Materialele pentru activitati hobby veti gasi produse fabricate in atelierul nostru(cum sunt blankurile din lemn) combinate cu alte materiale (servetele, vopsele) testate si certificate care vor ajuta copii in procesul creativ al fiecarei zile.
Veti descoperi carti minunate care amuza, poarta in aventuri, dar totodata educa, incurajand un bun comportament si alegeri intelepte in viata pentru copilul din mine sau de langa mine.
Veti mai descoperi si idei de a mobila casa dar si modalitati de a va decora mobila si interiorul casei intr-un mod cat mai estetic si creativ, astfel incat casa dvoastra sa devina caminul dorit si visat dar si un cadru propice pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.
Va vom surpinde cu idei de cadouri personalizate sau nu, gata de a fi oferite celor dragi.
Veti descoperi idei pentru amenajarea curtilor dvoastra: leagane, casute, hamace, trambuline, astfel incat copiii dar si intreaga familie sa poata beneficia de un cadru minunat pentru relaxare si joaca in siguranta caminului.
In ultimul rand, doresc sa va prezint oferta noastra de hrana sanatoasa pentru intreaga familie. Noi iubim dulciurile. Fiecare zi in care ne bucuram de un dulce este o zi in care soarele straluceste mai frumos pe cer. Insa avem nevoie de dulciuri sanatoase care nu numai sa creasca nivelul de endorfine dar sa si protejeze sanatatea. Am adunat din mai multe parti diverse idei de dulciuri sanatoase, batoane din cereale, fructe uscate, nuci si seminte, bauturi si sucuri sanatoase, toate pentru bucuria papilelor gustative si incurajarea adoptarii si practicarii unui stil de viata sanatos.

Toate jucariile fabricate sub brandul propriu, atat de interior cat si de exterior, si mare parte din cele comercializate de la alti furnizori, toate cartile, materialele educative pentru activitati hobby, toate produsele pentru o hrana sanatoasa oferite dumneavoastra sunt mai intai testate de cei doi copiii ai nostri si de prietenii care vin pe la ei la joaca pentru ca dorim sa vedem ce place, ce ajuta si cum putem imbogati oferta prezentata.

Speram sa va incante ce veti descoperi si sa va reintoarceti cu drag!

ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE!

Meniu