Sunt multe activitati care nu o sa dispara cu trecerea timpului si oricat de mult evolueaza tehnologia, insa, ce-i drept, sunt mai putim frecventate, mai putin aplicate si apar si usor modificate.

Inainte se obisnuia sa se organizeze multe jocuri de societate, fiind printre singurele forme de divertisment si fiind una dintre cele mai bune metode de a aduna in acelasi loc un numar mare de oameni – prieteni dragi, familia, rude. In zilele noastre apar aceste jocuri de societate usor modificate in sensul ca exista multe aplicatii in mediul online care iti ofera ocazia de a juca astfel de jocuri single player sau chiar multiplayer, cu persoane pe care nu le cunosti.

Insa niciun astfel de joc nu se compara cu bucuria de a aduna laolalta mai multe persoane dragi tie si de a va juca jocuri societate impreuna, insotiti de o pizza buna si niste muzica placuta pe fundal. Aceasta este ocazia de a petrece mai mult timp cu persoanele dragi, de a face cunostinta cu alte persoane noi din grupul din care faci parte si de a te distra de minune.

Sunt aceste jocuri societate un mijloc de interactiune?

Cu siguranta ca da. Aceste jocuri de societate este probabil cea mai placuta si cea mai buna metoda de a interactiona cu persoanele dragi tie. Sa spunem ca vrei sa organizezi o seara de neuitat cu prietenii tai pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme si vrei sa fii la curent cu ce s-a mai intamplat nou in viata lor. Poti da comanda de pizza, poti cauta o bautura sau un suc care stii sigur ca le place si, pentru mai mult dinamism si mai multa distractie, aduci un joc de societate. Un joc cu provocari, cu alegeri, un joc haios.

Astfel, cu totii veti petrece un timp minunat si va veti dori ca seara sa nu se termine. In plus, asa va puteti deconecta si de la telefoanele mobile din cauza carora ratezi tot ce se intampla frumos in jurul tau. Astfel, fiecare participant la joc va fi nevoit sa isi concentreze atentia la joc, la oamenii din jurul sau, luand o pauza de la retelele de socializare si de la mediul online cu totul. Cu totii mai avem din cand in cand nevoie de o pauza de la telefoanele mobile. De cat timp nu ai mai ajuns acasa cu bateria aproape intacta la telefon? Ei bine, cu siguranta atunci stii ca te-ai distrat de minune si nu ai mai avut intentia nici sa te uiti la ceas, dar sa mai verifici si notificarile.

Aceste jocuri sunt ideale si pentru situatiile cand vrei sa cunosti persoane noi. Pentru a trece mai repede si mai eficient de perioada de acomodare cu o anumita persoana noua, mai ales daca esti introvert, poti apela la solutia salvatoare de a va juca un joc de societate. Astfel te vei distra in timp ce cunosti persoana respectiva si vor fi eliminate din start acele pauze inconfortabile din conversatie, parand totul mult mai fluid. Un joc care este bazat pe alegeri te va ajuta si sa te vezi cum gandeste acea persoana, te va ajuta sa vezi ce prefera si ce nu, de ce prefera mai mult un lucru si de ce mai putin pe celalalt.

Dupa ce va jucati un joc de societate, va veti simti mult mai detasati si va veti simti de parca va cunoasteti mai bine.

In concluzie, achizitioneaza si tu jocuri societate pentru a petrecere seri de neuitat impreuna cu familia, cu prietenii, cu rudele, cu persoanele pe care iti doresti sa le cunosti. Totul este mult mai simplu, mai distractiv si mai placut in acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu